Ο σερίφης στη Τζόρτζια αγόρασε τελικά το Dodge Charger Hellcat με τα λεφτά των φορολογούμενων

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο μήνα διάβασες ότι σερίφης στην πολιτεία της Τζόρτζια των Η.Π.Α., αγόρασε ένα Dodge Charger Hellcat, αξίας 70.000 δολαρίων, με χρήματα που αρχικά ήταν να χρησιμοποιηθούν σε μυστικές επιχειρήσεις και στο πρόγραμμα Gwinnett County Beat the Heat. Το αμερικάνικο υπουργείο δικαιοσύνης ζήτησε πίσω τις $70.000 και τα πήρε, αλλά τοπικοί φορείς αναφέρουν ότι ο σερίφης χρησιμοποίησε τελικά χρήματα από το ταμείο των φορολογούμενων της κοινότητας του.

Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που χρειάστηκε ήταν η μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό “αντικατάστασης οχήματος” του γραφείου του σερίφη, με τοπικό μέσο να αναφέρει ότι αυτό χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα των φορολογουμένων, και έτσι το Hellcat συνεχίζει να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στα χέρια του σερίφη.

Το γραφείο του σερίφη επιμένει και υπερασπίζεται την αγορά, δηλώνοντας ότι ο σερίφης το χρησιμοποιεί για να μετακινηθεί όταν συμμετέχει σε μυστικές επιχειρήσεις, ενώ κρίνει πως είναι κατάλληλο επειδή προσφέρει ασφαλείς μετακινήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...