Η Fiat teasάρει το 124 Spider Abarth 2019

Σχετικά άρθρα

Με το Mazda MX-5 να έχει δεχτεί ορισμένες αλλαγές ήρθε η ώρα και για το Fiat 124 Spider να τις πάρει. Η παρουσίαση του αναβαθμισμένου μοντέλου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε, η Fiat έδωσε ένα teaser video που μας δείχνει την Abarth έκδοση του.

Αναμένουμε το μοντέλο να αποκτήσει βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο, νέα εξάτμιση και αλουμινένιο άξονα διεύθυνσης, αντικαθιστώντας τον χαλύβδινο. Επίσης θα διαθέτει ευκολότερο σύστημα ανοίγματος πορτών, νέο τηλεσκοπικό τιμόνι, νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέες επενδύσεις και νέες ποτηροθήκες. Επίσης θα συναντάμε αυτόματο σύστημα πέδησης, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto.

Παράλληλα η Fiat θα προχωρήσει στη τοποθέτηση νέων ζαντών αλουμινίου, ενώ θα προχωρήσει και σε μικρές μηχανικές βελτιώσεις στον 1.400αρη turbo κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...