Με το Mazda MX-5 να έχει δεχτεί ορισμένες αλλαγές ήρθε η ώρα και για το Fiat 124 Spider να τις πάρει. Η παρουσίαση του αναβαθμισμένου μοντέλου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε, η Fiat έδωσε ένα teaser video που μας δείχνει την Abarth έκδοση του.

Αναμένουμε το μοντέλο να αποκτήσει βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο, νέα εξάτμιση και αλουμινένιο άξονα διεύθυνσης, αντικαθιστώντας τον χαλύβδινο. Επίσης θα διαθέτει ευκολότερο σύστημα ανοίγματος πορτών, νέο τηλεσκοπικό τιμόνι, νέα οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέες επενδύσεις και νέες ποτηροθήκες. Επίσης θα συναντάμε αυτόματο σύστημα πέδησης, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, κάμερα οπισθοπορείας, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto.

Παράλληλα η Fiat θα προχωρήσει στη τοποθέτηση νέων ζαντών αλουμινίου, ενώ θα προχωρήσει και σε μικρές μηχανικές βελτιώσεις στον 1.400αρη turbo κινητήρα.

 • Smartass

  Άλλη μια ξεφτίλα του ”σπουδαίου” CEO Segio Marchionne.
  To Mazda MX-5 να πωλείται και ως 124 Spider, πόσο μάλλον και σε έκδοση Abrath.
  https://uploads.disquscdn.com/images/461502c2314497eb2521965823ed28e6053cf3103a70bd36508eae153dd58c7c.jpg

  • Ιωάννης

   Βλέπεις που πάει ο κόσμος των επιχειρήσεων. Συνεργασίες, συνεργασίες, συνεργασίες και μείωση του κόστους. Οι περισσότεροι δεν συνεργάζονται μόνο για τέτοιες ειδικές κατασκευές, αλλά και για τα μαζικά τους μοντέλα. Πως περίμενες όταν όλοι κινούνται έτσι, η Fiat να κινηθεί ανάποδα, και να εξελίξει μόνη της σασί; Και εγώ αυτό θα ήθελα, αλλά πλέον νομίζω αυτά είναι κόλπα για λίγους, ή μάλλον λίγες, αυτοκινητοβιομηχανίες..