Η ομάδα πίσω από το Bloodhound SSC, το αυτοκίνητο που θέλει να πιάσει τα 1.600 χλμ/ώρα και να σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτητας, έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο. Το project ξεκίνησε το 2007 από τον πρώην (Richard Noble) και τον νυν (Andy Green) κάτοχο του ρεκόρ και δυστυχώς η εταιρία Bloodhound Program Ltd. τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση, επειδή ξέμεινε από χρήματα και δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη της.

Η διαχείριση της εταιρίας γίνεται πλέον από την FRP Advisory, η οποία αναζητά επενδυτές που θα βοηθήσουν την Bloodhound να αποπληρώσει τα χρέη της, αλλά και να καταφέρει να σημειώσει το ρεκόρ. Το συνολικό ποσό που χρειάζεται η εταιρία για να πιάσει τα 1.600 χλμ/ώρα, είναι 25 εκατ. λίρες (28,55 εκατ. ευρώ), και ήδη η εταιρία βρίσκεται σε συνομιλίες με ορισμένους δυνητικούς επενδυτές.

Η FRP Advisory, που έχει συμβάλει στο να βρεθούν οι νέοι ιδιοκτήτες της Force India, αναφέρει πως το συνολικό κόστος της επένδυσης είναι μικρότερο από τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μια ομάδα της Formula 1 που βρίσκεται στο τέλος του grid. Εάν η εταιρία καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση σύντομα, τότε θα καταφέρει να κάνει την πρώτη προσπάθεια επίτευξης του ρεκόρ το 2019.