Η Haas θα δείξει τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της την Πέμπτη

Σχετικά άρθρα

H αμερικάνικη ομάδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τέταρτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της F1 και χθες ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσει τα χρώματα και τα γραφικά τα οποία θα κοσμούν το νέο μονοθέσιο της για το 2019.

Αυτά θα αποτελούνται κυρίως από μαύρο και χρυσό, αντικατοπτρίζοντας τα χρώματα του ενεργειακού ποτού Rich Energy, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία στα τέλη του περασμένου έτους. Παρόλα αυτά, η Haas F1 δεν επιβεβαιώνει ή ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα δούμε και τον σχεδιασμό του νέου μονοθεσίου.

Η Rich Energy είναι μια πολύ νέα εταιρία και από πίσω της βρίσκεται ο William Storey ο οποίος ανέπτυξε μια συνταγή μαζί με έναν αυστριακό επιστήμονα, και επένδυσε σε εργοστάσιο αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών στην Αυστρία. Αυτό χρειάστηκε πάνω από 6 χρόνια για να κατασκευαστεί και τελικά η εταιρία ξεκίνησε να πουλάει το προϊόν της το 2015.

Η Rich Energy ήταν μια από τις εταιρίες που ήθελαν να αγοράσουν το περασμένο καλοκαίρι την Force India από τον Vijay Mallya, με φήμες να έλεγαν ότι έδινε 100 με 200 εκατομμύρια λίρες για την εξαγορά της. Τελικά κατέληξε στον Lawrence Stroll και άλλους επιχειρηματίες, και μετονομάστηκε σε Racing Point.

Να θυμίσω ότι η Haas F1 Team έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για το 2019 δεν θα αλλάξει, με τους Romain Grosjean και Kevin Magnussen να παραμένουν για ακόμα μια χρονιά στην αμερικάνικη ομάδα. Ο Grosjean οδηγεί για λογαριασμό της Haas από το 2016, ενώ ο Magnussen από το 2017. Το 2019 θα είναι η 9η χρονιά του Grosjean στον κόσμο της Formula 1 και η 5η του Magnussen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...