Εκτός προγραμματισμού η Williams, και ακυρώνει το shakedown του νέου μονοθεσίου

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Williams παρουσίασε την Δευτέρα (11/2), στο Grove της Αγγλίας, το νέο χορηγό τίτλου της, καθώς και τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της για την φετινή σεζόν της Formula 1. Το τελευταίο ήταν ένας συνδυασμός του περσινού μονοθεσίου με τα απαραίτητα αεροδυναμική μέρη που απαιτούν οι νέοι κανονισμοί της F1.

H βρετανική ομάδα είχε προγραμματίσει να κάνει το shakedown του νέου μονοθεσίου της, του FW42, το ερχόμενο Σάββατο στην πίστα της Βαρκελώνης, δύο ημέρες πριν την έναρξη των πρώτων χειμερινών δοκιμών. Πριν λίγα λεπτά, όμως, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τα πλάνα της για αυτό, καθώς βρίσκονται εκτός προγραμματισμού και θέλουν να επικεντρωθούν στην σωστή προετοιμασία για τις δοκιμές, που ξεκινάνε την ερχόμενη Δευτέρα στην Ισπανία.

Εξηγώντας αυτήν την απόφαση, η Claire Williams δήλωσε:

Όπως όλοι περίμεναν, είχαμε ένα εξαιρετικά επιθετικό πρόγραμμα μηχανικής το χειμώνα. Ως εκ τούτου, έχουμε πάρει την απόφαση να μην τρέξουμε το μονοθέσιο μας κατά τη διάρκεια της ημέρας γυρίσματος μας αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να επιτραπεί στην ομάδα να μεγιστοποιήσει το χρόνο στο εργοστάσιο, προτού φτάσουμε στη Βαρκελώνη για την πρώτη ημέρα των δοκιμών στις 18 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα