Bottas: Προς όποιον αφορά, άντε γ@μ#σου

Σχετικά άρθρα

Ο Valtteri Bottas πήρε μια εμφατική νίκη σήμερα στην πίστα του Albert Park της Μελβούρνης και λίγα δευτερόλεπτα μετά το “πέσιμο” της καρό σημαίας του πρώτου αγώνα της χρονιάς ο Φιλανδός φαίνεται να έβγαλε όλη την πίεση που είχε μέσα του.

Έχοντας δεχτεί τα συγχαρητήρια από τον μηχανικό του κατά τον γύρο επιστροφής στα pits, o Bottas ακούστηκε να λέει στο team radio:

Προς όποιον αφορά, άντε γ@μ#σου.

Το μήνυμα ερμηνεύτηκε ως απάντηση στην απογοήτευση που αισθάνθηκε ο οδηγός της Mercedes από την κριτική που του ασκήθηκε την περασμένη σεζόν, αφού δεν κερδίσει κανένα αγώνα, ενώ ο team-mate του Lewis Hamilton κέρδισε το πέμπτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα,

Όταν ρωτήθηκε ο Bottas, επέμεινε ότι το σχόλιο αυτό του βγήκε αυθόρμητα και ότι εκείνοι στους οποίους απευθύνθηκε γνωρίζουν ποιοι είναι, εξηγώντας:

Απλά μου βγήκε, ήθελα απλώς να στείλω τις καλύτερες ευχές μου. Αυτό ακριβώς. Ειλικρινά, δεν το είχα σκεφτεί, ούτε το είχα σχεδιάσει, απλά μου βγήκε. Προφανώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με υποστηρίζουν και ειλικρινά το εκτιμώ πολύ. Υπάρχουν πάντα σκαμπανεβάσματα, και μπορείς πραγματικά να δεις την αληθινή υποστήριξη αρκετά εύκολα. Και τότε, μέσα στις δύσκολες στιγμές υπάρχει το άλλο μέρος, το οποίο είναι πολύ πιο αρνητικό. Αυτή είναι η αδυναμία τους, οπότε είναι εντάξει.

Ερωτηθείς εάν αισθάνθηκε ότι η κριτική που του ασκήθηκε πέρυσι ήταν άδικη, είπε:

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικη, επειδή ο καθένας μπορεί να πει ότι πραγματικά θέλει. Απλά το για όποιον αφορά, ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν κάποια στιγμή τον καθρέφτη και να σκεφτούν γιατί πραγματικά το κάνουν αυτό. Εγώ είμαι οκ τώρα.

Μιλάει με γρίφους ο Φιλανδός…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα