Ήταν δεδομένο ότι η έλευση της Urus θα βοηθούσε τη Lamborghini να γίνει πιο οικονομικά εύρωστη. Στις αρχές Ιουλίου η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων, αφού πούλησε 4.553 αυτοκίνητα, μια αύξηση της τάξεως του 96% σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2018. Από αυτά, το 48% αφορούσαν το πολυτελές SUV επιδόσεων της εταιρίας, με τα υπόλοιπα να είναι 1.211 Huracan και 649 Aventador.

Σύμφωνα με το Bloomberg Intelligence, η Urus μαζί με τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Lamborghini, όπως το υβριδικό supercar που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, θα βοηθήσουν στην αύξηση του περιθωρίου κέρδους πάνω από το 30%, με την αξία της σαν εταιρία να αγγίζει σήμερα τα 11 δις δολάρια. Το νούμερο αυτό είναι κοντά σε αυτό της αξίας της Ferrari, ενώ παράλληλα καθιστά τη Lamborghini μια βιώσιμη πρόταση για είσοδο στο χρηματιστήριο για τον όμιλο της VW.

Παρόλα αυτά, μέσω εσωτερικού mail η Audi -που κατέχει την Lamborghini- έκανε γνωστό ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απόφαση που θα αλλάξει τη δομή της.