Πωλείται η 2η Ferrari Enzo που οδήγησε και ο Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Το 2002 η Ferrari παρουσίασε την Enzo, τον διάδοχο της F50 που εξοπλίζονταν με όλη την τεχνολογία της Formula 1 της εποχής, όπως κεραμικά φρένα, ενεργή αεροδυναμική και traction control.

Μηχανικά φορά τον ατμοσφαιρικό V12 6,0-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 660 άλογα με 657 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,65 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.

Η Ferrari κατασκεύασε συνολικά 400 Enzo, 399 για τους πελάτες της και μια που έκανε δώρο στο Βατικανό, η οποία δημοπρατήθηκε για 6,05 εκατ. δολάρια το 2015.

Η συγκεκριμένη των φωτογραφιών είναι η δεύτερη Enzo που κατασκεύασε η Ferrari, με τον Michael Schumacher να την οδηγεί στο Nurburgring στο περιθώριο του event “Ferrari Racing Days” τον Αύγουστο του 2002.

Έχει διανύσει 6.458 χλμ και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα πιστοποίησης, το δεύτερο κλειδί, την εργαλειοθήκη, την κουκούλα και τον αρχικό φορτιστή της μπαταρίας. Η τιμή του αυτοκινήτου γίνεται γνωστή μόνο στους σοβαρά ενδιαφερόμενους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...