Η Acura καταργεί το RLX από την αγορά της Βορείου Αμερικής

Σχετικά άρθρα

Η Acura θα σταματήσει να πουλά το RLX στις ΗΠΑ, μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή της MY2020 έκδοση του μοντέλου. Το μοντέλο θα συνεχίζει να πωλείται σε άλλες αγορές ως Honda Legend.

Αιτία της απόφασης είναι οι μειωμένες πωλήσεις του μοντέλου, αφού το 2019 η Acura πούλησε μόλις 1.019 μονάδες, όταν τα SUV μοντέλα της εταιρίας, RDX και MDX, πούλησαν σχεδόν 115.000 αυτοκίνητα.

Το RLX προσφέρεται με τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 310 ίππων που συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση στον μπροστά άξονα. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενώ το σύστημα τετρακίνησης προσφέρεται στην έκδοση Sport Hybrid, που αποδίδει 377 άλογα και συνδυάζει τον V6 κινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...