H Fisker ενδιαφέρεται να τρέξει στο Extreme E

Σχετικά άρθρα

Η Fisker ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τους διοργανωτές του πρωταθλήματος Extreme E, ώστε να συμμετάσχει σε αυτό ως εργοστασιακή ομάδα στην εναρκτήρια σεζόν του 2021.

Το Extreme E είναι ένα νέο πρωτάθλημα με ηλεκτρικά SUV, το οποίο διοργανώνει ο Alejandro Agag, ο CEO της Formula E, και θα ξεκινήσει από το Ιανουάριο του 2021.

Σε δήλωση του, ο Agag είπε:

Η δημιουργία των πιο βιώσιμων αγωνιστικών πρωταθλημάτων στον κόσμο είναι η τέλεια πλατφόρμα λανσαρίσματος για το νέο Ocean της [Fisker], καθώς και ένα προκλητικό περιβάλλον δοκιμών για την ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Από την άλλη, ο Henrik Fisker πρόσθεσε, προτείνοντας ότι η εταιρία του θα μπορούσε να είναι χορηγός τίτλου του πρωταθλήματος, λέγοντας:

Ο Alejandro έκανε τους αγώνες ηλεκτρικών οχημάτων mainstream με τη Formula E και υποστηρίζω πλήρως το όραμά του να ανακαλύψει εκ νέου τους εκτός δρόμου αγώνες, ταυτόχρονα με τη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας για τις απειλές που θέτει η κλιματική αλλαγή. Η Extreme E και η Fisker είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες στην αποστολή και τις αξίες μας.

Διάβασε ακόμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων του Extreme E

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...