Δες όλες τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού που θα τρέξει ο Loeb στο Dakar

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδες, η ομάδα Bahrain Raid Xtreme (BRX) παρουσίασε το BRX Hunter T1, το αγωνιστικό πρωτότυπο με το οποίο θα τρέξουν οι Sebastian Loeb και Nani Roma στο Rally Dakar του 2021, αν αυτό δεν ακυρωθεί εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

H Prodrive το περιγράφει ως “το απόλυτο όχημα” για το Dakar, και στο παραπάνω video έχεις την ευκαιρία να δεις όλες τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού. Ο σχεδιασμός του αμαξώματος έχει την υπογραφή του Ian Callum, με το αγωνιστικό να έχει βάρος 1.850 κιλά, καθώς είναι χτισμένο πάνω σε ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο.

Το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από carbon, με το μήκος του αγωνιστικού να αγγίζει τα 4,5 μέτρα, ενώ έχει ύψος 1,8 μέτρων και μεταξόνιο 2,9 μέτρων. Κίνηση παίρνει από έναν 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα βενζίνης της Ford, απόδοσης 400 ίππων με 700 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός σειριακού εξατάχυτου κιβωτίου και τριών διαφορικών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...