Η Faraday Future μπαίνει στο χρηματιστήριο

Σχετικά άρθρα

Η Faraday Future ανακοίνωσε ότι θα μπει στο χρηματιστήριο, μέσω συγχώνευσης με την Property Solutions Acquisition Corp, μια SPAC (special-purchase acquisition company) εταιρία. Αυτό ανέφερε ο CEO της Faraday Future, Carsten Breitfeld, προσθέτοντας ότι η συμφωνία αξίας της συνδυασμένης οντότητας ανέρχεται στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Faraday Future και η Property Solutions δήλωσαν σήμερα ότι η συμφωνία, υποστηριζόμενη από μια ιδιωτική επένδυση ύψους 775 εκατομμυρίων δολαρίων, αναμένεται να αποφέρει κέρδη 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στη Faraday Future.

Η Faraday έχει κάνει γνωστό ότι η παραγωγή του FF 91 θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η συγχώνευσή της με την SPAC εταιρία. Το FF 91 θα κατασκευάζεται τελικά στην Ασία και όχι στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Το ηλεκτρικό μοντέλο θα αποδίδει έως 1.050 άλογα και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...