Επίσημο: Haas VF-21

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει, σήμερα η αμερικάνικη ομάδα παρουσίασε το livery του νέου της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα του 2021. Αυτό ονομάζεται VF-21 και θα είναι το έκτο μονοθέσιο της ομάδας του Gene Haas, η οποία συνεχίζει την στενή συνεργασία με την Ferrari, καθώς το νέο μονοθέσιο θα φέρει το power unit της ιταλικής ομάδας και όλα τα επιτρεπτά non-listed μέρη. Ωστόσο, σήμερα η αμερικάνικη εταιρία μας έδειξε το νέο livery πάνω στο περσινό μονοθέσιο.

Ωστόσο, φέτος άλλαξε τον χρωματισμό της, με το μονοθέσιο να είναι βαμμένο σε άσπρο, μπλε και κόκκινο χρώμα, τα οποία -συμπωματικά- είναι τα χρώματα τόσο της αμερικάνικης σημαίας, όσο και τη ρώσικης, αν και ο σχεδιασμός του livery φέρει στην δεύτερη. Η Haas έχει πλέον την οικονομική υποστήριξη της εταιρίας του πατέρα του Nikita Mazepin, Dmitry Mazepin.

Η Haas έχει ένα εντελώς νέο δίδυμο οδηγών, καθώς πίσω από το τιμόνι της VF-21 θα βρεθούν οι Mick Schumacher και ο Nikita Mazepin. Η Haas δεν θα μπορέσει να κάνει το shakedown του νέου μονοθέσιου της έως ότου φτάσει στο Μπαχρέιν, για τις δοκιμές εξέλιξης στις 12 με 14 Μαρτίου, λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μετακομίζει το Ισπανικό Grand Prix από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Ισπανικό Grand Prix θα μπορούσε από το 2027 να μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη, σε μια νέα πίστα που...