Η Bentley παρουσίασε την Continental GT3 Pikes Peak, το αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετέχει στο φετινό Pikes Peak και στοχεύει να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, στη κατηγορία Time Attack 1, για να ολοκληρώσει έτσι το triple crown του Pikes Peak, μιας και 2018 η Bentayga έγινε το ταχύτερο SUV, ενώ το 2019 η βρετανική εταιρία κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ μοντέλου παραγωγής στο Pikes Peak, με μια κατάλληλα τροποποιημένη Continental GT.

Η Continental GT3 Pikes Peak είναι ότι πιο ακραίο έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η Bentley και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την ομάδα Fastr. Για να καταφέρει η Continental GT3 Pikes Peak να πετύχει νέο ρεκόρ χρειάζεται κατά την ανάβαση να έχει μέση ταχύτητα μεγαλύτερη των 125 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο θα καταναλώνει βιοκαύσιμα γι’αυτό και ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας θα αναβαθμιστεί καταλλήλως για να αποδίδει το μέγιστο. Οδηγός του αυτοκινήτου θα είναι ο Rhys Millen, ο άνθρωπος που οδήγησε τόσο την Bentayga, όσο και την Continental GT κατά την επίτευξη των σχετικών ρεκόρ το 2018 και το 2019.