Πρώτη γεύση του νέου αγωνιστικού της Audi για το Le Mans

Σχετικά άρθρα

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία/σκίτσο του νέου της LMDh αγωνιστικού που από το 2023 θα συμμετέχει σε αγώνες αντοχής, όπως ο 24ωρος αγώνας του Le Mans, το πρωτάθλημα WEC και ο 24ωρος αγώνα της Daytona.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει πως ήδη έχει επιλέξει τον συνεργάτη για το σασί του αγωνιστικού και έχει ήδη καταλήξει με τι κινητήρα θα το εξοπλίσει. Την περίοδο αυτή η Audi βρίσκεται στη φάση σχεδιασμού του αγωνιστικού, το οποίο θα ξεκινήσει δοκιμές από το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η Audi συμπληρώνει πως συνεργάζεται με την Porsche που και αυτή αναπτύσσει νέο LMDh αγωνιστικό, με τις δύο εταιρίες να ανήκουν στο VW Group. Η γερμανική εταιρία καταλήγει πως στις προθέσεις της είναι να δώσει το αγωνιστικό και σε πελατειακές ομάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...