Στα €79.980, η τιμή της Mustang Mach-E GT στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η Ford Ελλάς μόλις ανακοίνωσε την τιμή της ηλεκτρικής Mustang Mach-E GT, η οποία ορίζεται στα €79.980. Η Mustang Mach-E GT φέρει δύο πανομοιότυπους ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, όπου συνδυαστικά αποδίδουν 487 άλογα με 860 Nm ροπής, κάτι που μεταφράζεται σε εξαιρετικές επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, για το 0-100 χλμ/ώρα το ηλεκτρικό SUV χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, παρά το αυξημένο βάρος του αυτοκινήτου, που φτάνει τα 2.273 κιλά. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.

Η ενέργεια αποθηκεύεται στην μπαταρίας χωρητικότητας 98,7 kWh, βάρους 600 κιλών, με την αυτονομία της Mustang Mach-E GT να ανακοινώνεται στα 500 χλμ. ανά φόρτιση, πάντα σε κύκλο WLTP.

Με ταχυφορτιστή (DC) ισχύος 150 kW χρειάζεται 45 λεπτά για να φτάσει το επίπεδο φόρτισης από το 10 στο 80%. Με χρήση AC φορτιστή, ισχύος 11 kW, ο χρόνος για την ίδια φόρτιση φτάνει τις 9,5 ώρες, ενώ με 7,4 kW απαιτούνται περίπου 14 ώρες.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός της νέας Mustang Mach-E GT περιλαμβάνει τον πλούσιο εξοπλισμό της Mustang AWD, και επιπλέον υπάρχουν φρένα της Brembo, μαγνητορροϊκή ανάρτηση (Magneride), ζάντες ελαφρού κράματος 20″ με ελαστικά διάστασης 245/45.

Ακόμη υπάρχουν σπορ ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού Ford Performance με πρόσθετη επένδυση Suede, σπορ τιμόνι με πρόσθετη επένδυση Suede, οροφή βαμμένη σε μαύρο χρώμα, καλύμματα μαρσπιέ στις πόρτες εμπρός με το λογότυπο GT, σήμα GT στην πόρτα του χώρου αποσκευών, B&O ηχοσύστημα 10 ηχείων (560W), αυτόματη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με 360° κάμερα, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας κλπ.

Διάβασε ακόμα

Test Drive: Πρώτη επαφή με το Ford Mustang Mach-E GT στην Κροατία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...