Αυξημένες 24% οι πωλήσεις της Lotus το 2021

Σχετικά άρθρα

Η Lotus ανακοίνωσε ότι πούλησε 1.710 νέα αυτοκίνητα το 2021, τη χρονιά που οι εμβληματικές Elise, Exige και Evora ολοκλήρωσαν την παραγωγή τους. Αυτό σημαίνει ότι -σε σύγκριση με τις 1.378 πωλήσεις του 2020- η βρετανική εταιρία είδε αύξηση 24% στις πωλήσεις, με την Elise (Sport 240 Final Edition και Cup 250 Final Edition) να ήταν το best-selling μοντέλο της παγκοσμίως.

Επιπλέον, οι πωλήσεις της Lotus το 2021 ήταν οι καλύτερες από το 2011, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία αποδεικνύουν ότι ο παγκόσμιος ενθουσιασμός για τη μεταμόρφωση της μάρκας μεταφράζεται σε πελάτες που αγοράζουν αυτοκίνητα.

Παρατηρώντας τις επιμέρους αγορές, το Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε άνοδο 29%, με το Βέλγιο να πρωταγωνιστεί με αύξηση πωλήσεων κατά 37%. Στη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), η Lotus σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 111% από έτος σε έτος, που ήταν επίσης η καλύτερη επίδοσή της τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι 10 κορυφαίες αγορές για τη Lotus παγκοσμίως είναι οι ακόλουθες και με την εξής σειρά: ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Βέλγιο, Ελβετία, και Κίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...