Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της

Σχετικά άρθρα

Απομένουν “μόλις” 46 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2022, έχοντας περάσει τα μισά της χειμερινής διακοπής, και σήμερα η Alfa Romeo F1 Team έγινε η έβδομη ομάδα που ανακοινώνει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθέσιου.

Τα αποκαλυπτήρια της C42 θα γίνουν διαδικτυακά στις 27 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρευρεθούν ο επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur, ο τεχνικός Διευθυντής, Jan Monchaux, καθώς και οι νέοι οδηγοί της ομάδας, Valtteri Bottas, Guanyu Zhou, μαζί με τον Robert Kubica, που συνεχίζει στο ρόλο του εφεδρικού.

Αυτό σημαίνει ότι Alfa Romeo F1 Team θα αποκαλύψει επίσημα το νέο της μονοθέσιο μετά τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στη Βαρκελώνη, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για 23 και 25 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, στις προαναφερθείσες δοκιμές θα τρέξει με το καινούριο μονοθέσιο.

Οι Alfa Romeo και Sauber Motorsport συνεχίζουν τη συνεργασία τους και για το 2022. Η σχέση των δύο εταιριών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ξεκίνησε το 2018, όταν η Alfa Romeo αποτέλεσε ονομαστικό χορηγό της ομάδας. Στα μέχρι σήμερα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, η ιταλοελβετική ομάδα έχει τερματίσει δύο φορές στην 8η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, αλλά πέρσι έπεσε μια.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία
Aston Martin 10 Φεβρουαρίου
McLaren 11 Φεβρουαρίου
AlphaTauri 14 Φεβρουαρίου
Ferrari 17 Φεβρουαρίου
Mercedes 18 Φεβρουαρίου
Alpine 21 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo 27 Φεβρουαρίου
Haas
Red Bull
Williams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα