Η Aston Martin Lagonda ανακοίνωσε σήμερα ότι ενισχύει τις εμπορικές της λειτουργίες με το διορισμό του Marco Mattiacci, ως νέο παγκόσμιο διευθυντή της μάρκας και εμπορικό της διευθυντή.

Ο Mattiacci, ο οποίος πέρασε πάνω από μια δεκαετία σε ανώτερες ηγετικές θέσεις στη Ferrari -όπως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ferrari North America, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ferrari Asia Pacific και διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Scuderia Ferrari στη Formula 1- αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα στην βρετανική εταιρία, αφού πρόσφατα εργάστηκε ως σύμβουλος της.

Πριν συνεργαστεί με την Aston Martin, ο Mattiacci πέρασε πέντε χρόνια ως ανώτερος σύμβουλος στην εταιρεία συμβούλων διαχείρισης McKinsey & Company και σε εταιρείες ιδιωτικών μετοχών, παρέχοντας συμβουλές σε θέματα αυτοκινήτου και κινητικότητας.

Η εμπειρία του επεκτείνεται στην ηλεκτρική κινητικότητα, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει ως Chief Brand and Commercial Officer στη Faraday Future και ως σύμβουλος στην επιχείρηση πράσινης τεχνολογίας Envision.