WRC: Ο Ιορδάνης Σερδερίδης αγόρασε το πρώτο Ford Puma Rally1

Σχετικά άρθρα

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης έχει μακρά συνεργασία με την M-Sport, όντας πελάτης της τελευταίας για σχεδόν 10 χρόνια. Πρόσφατα, η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό ότι πούλησε το πρώτο Puma Rally1 σε ιδιώτη, με τον Έλληνα επιχειρηματία και οδηγό αγώνων να είναι ο τυχερός.

Με αυτό ο Σερδερίδης θα συμμετάσχει στο Rally Safari της Κένυας τον ερχόμενο Ιούνιο, δηλώνοντας πρώτη φορά συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ θα τον δούμε και στο Rally Acropoilis, τον Σεπτέμβριο. Σε δηλώσεις του, ο 58χρονος Έλληνας οδηγός, τόνισε:

Ήμουν ένας από τους πρώτους αγοραστές ενός Fiesta R5 το 2013 και ελπίζω ότι θα υπάρξουν αρκετοί ιδιώτες αγοραστές αυτού του είδους αυτοκινήτου στο μέλλον. Πιστεύω ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι επίσης μια προώθηση για το WRC και τους αγώνες rally γενικότερα.

Αυτό το άθλημα είναι απαιτητικό, αλλά αν είσαι παθιασμένος, είναι φανταστικά ανταποδοτικό όσον αφορά την αδρεναλίνη και το συναίσθημα. Ήθελα να κάνω δύο ή τρεις αγώνες στο WRC φέτος και, για μένα, όλες οι προηγούμενες εμπειρίες που είχα με την M-Sport στο παρελθόν από το 2014 ήταν υπέροχες. Έτσι, η επιλογή μου ήταν προφανής. Και πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι πήρα την απόφασή μου πολύ πριν το Monte Carlo, οπότε δεν επηρεάστηκα από τις επιδόσεις του εκεί.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της M-Sport, Richard Millener, δήλωσε:

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για τον Ιορδάνη. Είναι ένας φανταστικός πελάτης μας κι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του με το αυτοκίνητο φέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα χώματα του “δικού” μας Rally Acropolis θα δούμε πέντε Ford Puma Rally1, με οδηγούς τους Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux, Pierre-Louis Loubet και τον Ιορδάνη Σερδερίδη.

Διάβασε ακόμα

Η M-Sport θέλει τον Loeb σε περισσότερα rally

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...