Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Sebastien Loeb και η συνοδηγός του Isabelle Galmiche πήραν τη νίκη στο Rally του Μόντε Κάρλο, μια νίκη προηγουμένως φαινόταν αδύνατη. Αυτή ήταν η 80στη νίκη του Γάλλου στο WRC και η M-Sport τον θέλει να συμμετέχει σε περισσότερα rally κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Όπως είπε το αφεντικό της M-Sport, Malcolm Wilson, θα ήθελε να κάνει μια συμφωνία για να πείσει τον Loeb να τρέξει σε περισσότερους γύρους του WRC φέτος.

Θα ήθελα πολύ να κάνει περισσότερους γύρους. Ήταν απίστευτο αυτό που έκανε, ειδικά στην ηλικία του. Κατάφερε να κερδίσει τον τύπο [Sebastien Ogier] που είχε κερδίσει το συγκεκριμένο rally 8 φορές στο παρελθόν.

Υπάρχει μια πιθανότητα να συμμετάσχει σε περισσότερους αγώνες. Υπάρχουν πολλά πράγματα να διευθετηθούν, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε πίσω στο αγωνιστικό, ειδικά μετά από από το Rally του Μόντε Κάρλο, αλλά πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως με τη νίκη του αυτή, ο Αλσατός έγινε ο γηραιότερος οδηγός στην ιστορία του WRC που κερδίζει έναν αγώνα. Επιπλέον, ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC είχε κερδίσει στο παρελθόν επτά φορές το Rally του Μόντε Κάρλο. Ο Loeb συμμετείχε με την Prodrive στο φετινό Rally Dakar, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση, αλλά θα τρέξει όλο το πρωτάθλημα World Rally-Raid Championship της FIA, όπου περιλαμβάνει πέντε αγώνες.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο επίσημος οδηγός και για το 2022 της ομάδας X44 του Lewis Hamilton, στο πρωτάθλημα Extreme E.