Επίσημο: Νέο Hyundai Santa Fe

Σχετικά άρθρα

Τη νέα γενιά του Santa Fe παρουσίασε σήμερα η Hyundai με το μοντέλο να διαθέτει boxy σχεδιασμό και εντελώς νέα σχεδιαστική ταυτότητα, με “Η” LED φωτιστικά σώματα και μεγάλες ζάντες 21″ με ελαστικά διαστάσεων 245/45.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες, αφού αρκέστηκε μόνο στο να ανακοινώσει πως το νέο Santa Fe προσφέρει περισσότερους χώρος στο εσωτερικό χάρη στο μεγαλύτερο μεταξόνιο, που ξεπερνά τα 2,765 μέτρα της προηγούμενης γενιάς.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ενώ έχουν διατηρηθεί οι φυσικοί διακόπτες για τις κύριες λειτουργίες του κλιματισμού, του ηχοσυστήματος κτλ. Υπάρχουν αρκετοί χώροι για μικροαντικείμενα, ασύρματοι φορτιστές smartphones, ξύλινες και δερμάτινες επενδύσεις.

Θα είναι διαθέσιμο σε πενταθέσια, εξαθέσια και επταθέσια έκδοση και μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, όπως και με υβριδικές υλοποιήσεις.

Η Hyundai θα ανακοινώσει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...