Αυτό είναι το ανανεωμένο VW Golf

Σχετικά άρθρα

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου Golf. Το 2024 η Volkswagen θα γιορτάσει την 50ή επέτειο του Golf, με την ανανεωμένη έκδοση της 8ης γενιάς του μοντέλου, να είναι η τελευταία γενιά του Golf με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όπως άφησε να εννοηθεί ο CEO της εταιρείας Thomas Schafer.

Εξωτερικά υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, επανασχεδιασμένη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό το μοντέλο θα αποκτήσει υλικά υψηλότερης ποιότητας, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12,9″ και ευκολότερο χειρισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,4″, με τα κουμπιά αφής στο τιμόνι και στο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού να αντικαθίστανται από φυσικά κουμπιά.

Όλες οι ανανεωμένες εκδόσεις του Golf θα προσφέρονται αποκλειστικά με DSG αυτόματο κιβώτιο, ως μέρος των προσπαθειών της VW για περαιτέρω μείωση των μέσων εκπομπών CO2 του στόλου της. Θα χρησιμοποιούν την MQB Evo πλατφόρμα, με τα Golf eHybrid και Golf GTE να αποκτούν τον turbo 1.500άρη eTSI Evo EA211 κινητήρα, αφήνοντας στο παρελθόν τον 1.400άρη TSI EA211 των σημερινών μοντέλων.

Σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα νέας γενιάς και ένα ενημερωμένο πακέτο ηλεκτρονικών, το eHybrid θα δυναμώνει στα 215 άλογα, ενώ το GTE θα φτάσει στα 260 άλογα. Μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας λέγεται επίσης ότι θα παρέχει και στα δύο μοντέλα ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων στον κύκλο μέτρησης WLTP.

Όλοι οι κινητήρες θα διαθέτουν ήπια υβριδική τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των 2.0 TSI EA888 των Golf GTI και Golf R και του 2.0 TDI EA888 του Golf GTD.

Ευχαριστώ για το tip, Μωυσή!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ελβετός αντιπρόσωπος βγάζει στην αγορά το Peugeot 208 Rallye

Εάν είσαι λάτρης των hot hatches θα αγαπήσεις το Peugeot 208 Rallye που δημιούργησε ο αντιπρόσωπος της Peugeot, Garages Hotz SA, μια αντιπροσωπεία στο...

Επίσημο: Νέο Dacia Duster

Μετά την χθεσινή διαρροή, η Dacia παρουσίασε σήμερα επίσημα την τρίτη γενιά του Duster, με το μοντέλο σχεδιαστικά να ακολουθεί τη προσέγγιση του Bigster...

Η Volkswagen προχωρά σε περικοπές 10 δισ. ευρώ ώστε να γίνει ξανά ανταγωνιστική

Η Volkswagen θεωρεί πως πλέον τα αυτοκίνητά της δεν είναι ανταγωνιστικά, γι'αυτό εξετάζει ένα πρόγραμμα εξοικονόμησης 10 δισ. ευρώ, που θα περιλαμβάνει και μειώσεις...