Τούρκοι εξαγόρασαν την BBS

Σχετικά άρθρα

H ISH Management Services είναι ο νέος ιδιοκτήτης της γερμανικής BBS GmbH. Η εταιρία είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης τον περασμένο Οκτώβριο, για 4η φορά στην ιστορία της, με την ISH Management Services να είναι θυγατρική του τουρκικού ομίλου IS Global Teknik Insaat.

Η επιχείρηση με έδρα το Beykoz κοντά στην Κωνσταντινούπολη, η οποία δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς όπως η γεωργία και τα logistics, σχεδιάζει να επενδύσει σε μεγάλη κλίμακα στη γερμανική εταιρεία.

Η BBS ιδρύθηκε το 1970 και διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής ζαντών αλουμινίου στο Schiltach και στο Herbolzheim. Εκεί εργάζονται 270 άτομα. Ο περσινός κύκλος εργασιών ήταν περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η BBS Gmbh δεν έχει καμία σχέση με τις BBS Motorsport και BBS Japan. Η BBS Motorsport είναι μέρος της BBS Japan και πουλά μόνο σφυρήλατες ζάντες και αγωνιστικές ζάντες. Αυτών των εταιριών είναι οι θρυλικές BBS LM και Super RS. Η BBS GmbH προσφέρει ζάντες αλουμινίου, ενώ κατασκευάζει OEM ζάντες για μάρκες όπως η Ferrari, η Bentley και η Porsche.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...