Η Susie Wolff μήνυσε την FIA

Σχετικά άρθρα

Η Susie Wolff κατέθεσε μήνυση εναντίον της FIA ως συνέχεια της έρευνας που έγινε στα τέλη του 2023 σε αυτή και στον σύζυγό της Toto Wolff για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων. Ο φερόμενος ισχυρισμός προέκυψε από το γεγονός πως ο Toto -ως επικεφαλής της ομάδας της Mercedes- και η Susie -ως διευθύνουσα σύμβουλος της F1 Academy– θα μπορούσαν να γνωρίζουν πληροφορίες που θα αντιπροσώπευαν σύγκρουση συμφερόντων.

Συγκεκριμένα, ο Toto θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο της Formula 1, που διευθύνει την F1 Academy, μέσω της συζύγου του. Από τη μεριά της, η Susie θα είχε πληροφορίες από τις συναντήσεις του επικεφαλής της ομάδας F1 μέσω του συζύγου της.

Παρότι η FIA τερμάτισε την έρευνα, η Susie Wolff κινήθηκε νομικά εναντίον της FIA, υποστηρίζοντας πως:

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπέβαλα προσωπικά ποινική μήνυση στα γαλλικά δικαστήρια στις 4 Μαρτίου σε σχέση με τις δηλώσεις που έγιναν για εμένα από τη FIA τον περασμένο Δεκέμβριο. Δεν υπήρξε ακόμη διαφάνεια ή λογοδοσία σε σχέση με τη συμπεριφορά της FIA και του προσωπικού της σε αυτό το θέμα.

Αισθάνομαι περισσότερο από ποτέ ότι είναι σημαντικό να σηκωθώ όρθια, να επικαλεστώ την ανάρμοστη συμπεριφορά και να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν. Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι η σιωπή τους απαλλάσσει από την ευθύνη, δεν το κάνει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...