Spy Photos: Aston Martin DB11

Σχετικά άρθρα

Aston Martin DB11 (1)

Η Aston Martin συνεχίζει τις δοκιμές της DB11 στο Nürburgring και το συγκεκριμένο μουλάρι να είναι ντυμένο με μαύρο καμουφλάζ. Από τις φωτογραφίες μπορεί κάποιος να ξεχωρίζει τη γρίλια, το spoiler του μπροστά προφυλακτήρα, το αεριζόμενο καπό, τα μυώδη φτερά και τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την DB9, έχει κωδική ονομασία VH500-X1, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Aston Martin που θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει η εταιρία, και μηχανικά θα φορά έναν V12 turbo κινητήρα. Αυτός θα είναι προέλευσης Ford, θα έχει χωρητικότητα μικρότερη των 6.000 κ.εκ. αλλά θα αποδίδει περισσότερα από 517 άλογα με 620 Nm ροπής, που παράγει ο τωρινός V12 6,0-λιτρος κινητήρας.

Θα ζυγίζει λιγότερα από τα 1.785 κιλά της DB9 και εκτός από αυξημένες επιδόσεις, το μοντέλο θα καταναλώνει λιγότερο καύσιμο, εκπέμποντας και λιγότερο CO2. Αργότερα θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο και ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας της Mercedes AMG-GT. Η παρουσίαση του θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στα τέλη του ίδιου έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...