Τελειωμό δεν έχουν οι συλλεκτικές εκδόσεις της Zonda από την Pagani αφού κυκλοφόρησαν νέες teaser φωτογραφίες.  Το αυτοκίνητο φημολογείται ότι είναι ειδική παραγγελία ενός Αμερικανού ο οποίος δηλώνει ότι αν δεν μπορέσει να το εισάγει στις ΗΠΑ θα το κρατήσει στην Ελβετία και θα το χαίρεται όταν κάνει τα ταξίδια του στην Ευρώπη.

Εξωτερικά το αυτοκίνητο θα θυμίζει πολύ την Zonda F Roadster και θα είναι βαμμένο σε  χρώμα “Monterey blue”. Το βάρος του θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα χάρη στην εκτενή χρήση carbon στο bodykit, στην εξάτμιση τιτανίου και στα carbon κεραμικά φρένα, κάνοντας το να ζυγίζει 1.210 κιλά, 30% ελαφρύτερο από την “απλή” Zonda.

Μηχανικά δεν αναμένονται διαφορές και έτσι η Zonda HH θα εφοδιάζεται με τον V12 κινητήρα 6.0 λίτρων που θα αποδίδει 680 άλογα με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου αφού ο ιδιοκτήτης του είναι λάτρης της παλιάς σχολής αφού προτιμά τον λεβιέ ταχυτήτων από τα paddles στο τιμόνι. Μερικές ακόμη teaser φωτογραφίες στη συνέχεια.

Update: Κυκλοφόρησαν 3 φωτογραφίες του αυτοκίνητου. Πανέμορφο απλά…

[Πηγή: Zondahh.com | via: Teamspeed.com]