Nissan Navara με Euro V κινητήρες

Σχετικά άρθρα

Η Nissan Ελλάδος ανακοίνωσε ότι πλέον το Navara είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με νέους Euro V κινητήρες. Το pickup εφοδιάζεται με σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους κινητήρες με χαμηλότερη κατανάλωση και διατίθεται με έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 ευρών, με την τελική του τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, να ξεκινά από τα 24.140 ευρώ. Η παραπάνω προσφορά, συμπληρώνεται από το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Τώρα το NAVARA με νέους εξελιγμένους κινητήρες EURO V.

Η Nissan, διαθέτει πλέον στην Ελληνική αγορά το κορυφαίο ΝΑVARA σε εκδόσεις που πληρούν τη νεώτερη οδηγία εκπομπών καυσαερίων EURO V.

Το Nissan ΝAVARA EURO V εφοδιάζεται με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση. Συγκεκριμένα, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο μοντέλο, έχουν σαν αποτέλεσμα το Nissan NAVARA EURO V να έχει χαμηλότερη κατανάλωση, ενώ χαρακτηριστικό του πλεονέκτημα αποτελεί η ελεύθερη κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έκπτωση και για το Nissan NAVARA ΕURO V φθάνει έως και τις 2.700 €, ενώ η τελική του τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 24.140 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το μοντέλο NAVARA της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...