Ο τύπος που αγόρασε την one-off Lamborghini Aventador J είναι για διακοπές στη Marbella της Ισπανίας και όπως ήταν φυσικό έγινε χαμός με το οι περαστικοί την είδαμε στον δρόμο. Η Lamborghini, είχε δηλώσει κατά την επίσημη παρουσίαση της στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, ότι η Aventador J έχει πουληθεί έναντι 2.1 εκατ. ευρώ σε κάποιον ανώνυμο πελάτη της.

Μαζί με τον Aventador J στο ίδιο σημείο βρισκόταν και μια από τις είκοσι Reventon Roadster, μια Bugatti Veyron Grey Carbon Edition και μια Aston Martin One-77. Οι φήμες αναφέρουν ότι ίσως το αυτοκίνητο το έχει αγοράσει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, Al Thani.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Missy Elliott, η γνωστή ράπερ μήνυσε την αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Ιλλινόις επειδή έχει καθυστερήσει να της παραδώσει την λευκή Aventador που έχει παραγγείλει. Η ράπερ έχει δώσει προκαταβολή $30.000 και την Bentley της αξίας $85.000 και είχε συμφωνήσει με την αντιπροσωπεία να της παραδώσει την Aventador μέχρι τα τέλη Ιουνίου αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Έτσι η Elliott μήνυσε την εταιρία για αθέτηση της συμφωνίας τους, αφού η αντιπροσωπεία τώρα ζητά επιπλέον χρήματα ώστε να της παραδώσει το αυτοκίνητο. Αρχικά είχανε υπογράψει ότι το αυτοκίνητο κοστίζει $376.000 αλλά η αντιπροσωπεία ζητά πλέον περισσότερα χρήματα.

[Πηγή: YouTube, TMZ]