Η Lamborghini Cabrera θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014, όλες οι λεπτομέρειες πριν τα Χριστούγεννα

Σχετικά άρθρα

lamborghini-cabrera-renderings-2

Η ώρα της αντικαταστάτριας της Gallardo πλησιάζει με ταχύς ρυθμούς. Μετά από το πρώτο teaser του νέου ιταλικού supercar που διάβασες χθες, ήρθε να επιβεβαιώσει τη παραπάνω είδηση ένας εκπρόσωπος της Lamborghini, δηλώνοντας ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014.

Συνέχισε λέγοντας ότι ένα δελτίο τύπου σχετικά με το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο θα δημοσιευθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, άρα προσωπικά θεωρώ ότι δεν περιέχει πολύ μεγάλο ρίσκο το να υποθέσουμε ότι θα δούμε το αυτοκίνητο στον επόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Η ονομασία του ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί αλλά είναι έντονη η φημολογία να φοράει το λογότυπο Cabrera. Το κεντρομήχανο supercar θα φοράει έναν V10 με χωρητικότητα 5.2 λίτρων κινητήρα που θα αποδίδει περί τα 600 άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Χάρη σε αυτό το setup και το γεγονός πως η Cabrera (αν τελικά έτσι ονομάζεται) θα ζυγίζει περίπου 1.500 κιλά, το αυτοκίνητο θα επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 3,2 δευτερόλεπτα.

[Πηγή: Inauto Νews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr