Teaser Video: BMW M3 και M4

Σχετικά άρθρα

bmw m3

Με τα αποκαλυπτήρια τους να γίνονται την Πέμπτη, η BMW έδωσε το πρώτο teaser video των νέων M3 και M4. Τα αυτοκίνητα θα κάνουν επίσημο ντεμπούτο στα μέσα του Γενάρη στην έκθεση του Detroit με τις πωλήσεις τους να ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2014.

Εμείς έχουμε δει ήδη την Μ3 σε video κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του επίσημου promo video της. Μηχανικά και τα δύο αυτοκίνητα θα φορούν τον νέο 3,0-λιτρο TwinPower Turbo S55 κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει τουλάχιστον 430 άλογα με 500 Nm ροπής. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέξουν τα αυτοκίνητα σε 8 εξωτερικά χρώματα (Alpine White, Mineral Grey Metallic, Black Sapphire Metallic, Sakhir Orange Metallic, Austin Yellow Metallic και Yas Marina Blue Metallic) και σε 9 δερμάτινες/υφασμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Μπορείς να δεις το φυλλάδιο παραγγελιών το οποίο έχει διαρρεύσει, με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά τόσο της Μ3 όσο και της M4 μπορείς να τα διαβάσεις εδώ. Τέλος δεν πρέπει να σου ξεφύγουν τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις νέες Μ3/M4.

Bonus! Δες και ακόμη spy video της M4, ακούγοντας τον 3,0-λιτρο κινητήρα να γουργουρίζει.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα