Kobayashi: Η Renault γνώριζε ότι ήταν πίσω

Σχετικά άρθρα

1653834_456043001188369_2067863202_n

Η ομάδα της Caterham εφοδιάζεται και αυτή με κινητήρες Renault όπως η Toro Rosso και η Red Bull.

H ομάδα από τη Μαλαισία κατάφερε να κάνει περίπου όσους γύρους έκαναν μαζί οι υπόλοιπες δύο ομάδες που έχουν τους κινητήρες της Renault, αλλά και αυτή αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τον κινητήρα της.

Σε δηλώσεις του όμως ο Ιάπωνας οδηγός της Caterham έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα των κινητήρων της Renault. Για να δούμε τι δήλωσε:

Δεν ανησυχώ, έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν ήδη αναφέρει πριν έρθουμε εδώ, ότι ήταν πάρα πολύ πίσω στο πρόγραμμα τους, έτσι ώστε όταν τους ρώτησα αν ήταν έκπληξη αυτό το αποτέλεσμα είπαν όχι, γιατί είμαστε πίσω από το χρονοδιάγραμμα . Γι ‘αυτό πρέπει να εργαστούμε σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες με αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια θα δούμε πόσο βελτίωση θα υπάρχει στο Μπαχρέιν.

Εάν οι δοκιμές του Μπαχρέιν πάνε καλά, τότε πιστεύω ότι θα είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να εργαστούν σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες. Ειδικά για τον κινητήρα της Renault, για μας για την Red Bull, για τον καθένα νομίζω ότι είναι το ίδιο ότι δηλαδή μας λείπουν πολλά χιλιόμετρα.

Στο μυαλό μου μετά την δήλωση αυτή του Ιάπωνα οδηγού μου ήρθε αμέσως η Lotus, η οποία απουσίασε ηθελημένα από το τεστ της Jerez. Μήπως η Βρετανική ομάδα γνώριζε και απλά δεν πήγε ηθελημένα; Μία απλή σκέψη κάνω….

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr