O διοργανωτής του Pikes Peak θα πάρει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας για τους θεατές

Σχετικά άρθρα

PikesPeakMorons-lg

Σε μία προσπάθεια να προλάβουν τα χειρότερα, οι διοργανωτές του Pikes Peak International Hill Climb, ανανέωσαν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν να κάνουν με την παρακολούθηση του αγώνα από θεατές.

Αν είχαμε ένα σοβαρό συμβάν και 20 άτομα σκοτώνονταν από ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με 250km/h, ο αγώνας θα ήταν σε κίνδυνο.

Προφανώς, τα δύο αυτά ενδεχόμενα (ο θάνατος θεατών και η ακύρωση του αγώνα) είναι ενδεχόμενα που κανείς δεν θέλει. Επομένως, εκτός από την οργάνωση εγκεκριμένων από τον διοργανωτή περιοχών από τις οποίες μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα, οι αρχές περιορίζουν και την δυνατότητα του κόσμου να αποχωρήσει. Η πρόσβαση στις 6 περιοχές παρακολούθησης θα είναι ανοιχτή νωρίς το πρωί και από τη στιγμή που θα φτάσουν εκεί, κανείς δεν θα μπορεί να φύγει χωρίς σοβαρό λόγο (φαντάζομαι ιατρικά επείγοντα και άλλα παρόμοια).

Αν θέλεις να έχεις μία καλύτερη εικόνα του γιατί οι διοργανωτές πήραν αυτά τα μέτρα, δες το μικρό video που ακολουθεί…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...