Range Rover CLR SR by Lumma Design

Σχετικά άρθρα

Range Rover CLR SR by Lumma Design (1)

Η Lumma Design ετοίμασε ακόμη ένα bodykit για το Range Rover και Range Rover Sport το οποίο θα παρουσιαστεί στο Goodwood Festival of Speed. Το bodykit αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα γρίλια, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler, αεροτομή, και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις χαμηλότερες αναρτήσεις, τις χρωμιομένες τετραπλές απολήξεις 105 mm και τις ζάντες 23″ με ελαστικά διαστάσεων 305/30. Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, αλουμινένια πεντάλ, αλουμινένια μαρσπιέ και βελούδινα πατάκια.

Μηχανικά, ο 5,0-λιτρος V8 κομπρεσοράτος κινητήρας μπορεί να αναβαθμιστεί και να αποδίδει είτε 540 είτε 560 άλογα, ενώ ο 0 3,0-λιτρος V6 diesel κινητήρας μπορεί να δυναμώσει και να παράγει επιπλέον 30 άλογα με 60 Nm ροπής.

ΠηγήLumma Design

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...