Η Polestar θέλει να επεκτείνει την γκάμα της

Σχετικά άρθρα

The all-new Volvo XC90 R-Design

Το αφεντικό της Polestar, Christian Dahl, επιβεβαίωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πως θα προσθέσει SUVs στην γκάμα της. Αυτή τη στιγμή, ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει αναβαθμίσεις για τους κινητήρες όλων των μοντέλων της γκάμας της Volvo αλλά μόνο το S60 είναι συνολικά βελτιωμένο από την Polestar.

Ο Dahl όμως είπε πως τόσο το V40, όσο και τα XC60 και XC90 θα προστεθούν στην γκάμα της Polestar στο εγγύς μέλλον.

Τώρα έχουμε την αξιοπιστία από τους αγώνες και τα sedans και πιστεύω πως μπορούμε να επεκταθούμε στα SUVs. Ίσως να ξεκινήσουμε με ένα μικρό, το XC60 και μετά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το XC90.

Δήλωσε ο Dahl. Επιβεβαίωσε επίσης πως υπάρχουν σχέδια για τον νέο, δίλιτρο, triple-boost κινητήρα που εξελίσσει η Volvo σε συνεργασία με την Polestar. Ο κινητήρας αυτός, παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και στην παρούσα μορφή, αποδίδει 450 άλογα. Ο Dahl μας λέει όμως πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

535 άλογα; Φυσικά, η τρέχουσα απόδοση είναι μόνο η αρχή του project.

Είναι βασικά ένας standard κινητήρας ακόμη και παρέχει αυτή τη φανταστική, τρομερή ιπποδύναμη αλλά πιο σημαντικά, παρέχει τη ροπή σε χαμηλές στροφές που ποτέ δεν είχαμε από μικρούς κινητήρες.

Δήλωσε. Οι προοπτικές γι’ αυτόν τον κινητήρα λοιπόν είναι τεράστιες και μένει να δούμε πού θα τοποθετηθεί και πόσο θα αποδίδει. Συγκρινόμενος δε με τον εξακύλινδρο των 3 λίτρων που χρησιμοποιείται τώρα, εκτός από την αυξημένη απόδοση, προσφέρει και το πλεονέκτημα του καλύτερου packaging που ανοίγει νέους δρόμους όσον αφορά στο τι είναι πιθανό με την ανάρτηση, την τοποθέτηση του κινητήρα σε σχέση με τον εμπρός άξονα κλπ.

ΠηγήDrive.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...