O David Hasselhoff σε νέο θεαματικό videoclip με έντονα στοιχεία 80τίλας και Χίτλερ

Σχετικά άρθρα

David Hasselhoff true survivor

Ο Knight Rider ή κατά κόσμων David Hasselhoff, επιστρέφει. Πως; Μέσω του επίσημου videoclip της νέας ταινίας “Kung Fury”, η οποία έχοντας ολοκληρώσει ένα επιτυχημένο petition χρηματοδότησης από το Kickstarter, κάνει πρεμιέρα στο YouTube. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο καλύτερος φίλος του πρωταγωνιστή, Kung Fury, έχει ο δολοφονηθεί από τον Χίτλερ, και έτσι οι παραγωγοί ήθελαν ένα πολύ δυνατό μουσικό θέμα για να ξεκινήσει η περιπέτεια της εκδίκησης σου. Κάπως έτσι ξεκινά η δουλειά του «Γερμανού» που αγάπησε η αμερικάνικη pop κουλτούρα των 80s, του David Hasselhoff, με το τραγούδι “True Survivor”.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Κατά την διάρκεια μιας ατυχής σειράς γεγονότων, ένας φίλος του Kung Fury δολοφονείται από τον πιο επικίνδυνο εγκληματία/kung fu master όλων των εποχών, τον Αδόλφο Χίτρελ, τον επονομαζόμενο και ως Kung Führer. Για να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του, ο Kung Fury ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στην Ναζιστική Γερμανία, για να σκοτώσει τον Χίτλερ και να σημάνει το τέλος της ναζιστικής αυτοκρατορίας για πάντα. Το “Kung Fury” είναι μια συναρπαστική ταινία δράσης που αποδίδει φόρο τιμής στις αστυνομικές ταινίες των 80`s.

Αφού πλέον γνωρίζεις την ιστορία της ταινίας, θα εκτιμήσεις και το videoclip του Hasselhof, το οποίο είναι γεμάτο από τις υπερβολές της δεκαετίας του 1980. Α, ξέχασα να γράψω πως στο videoclip, συμμετέχει και λευκή Lamborghini Countach.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...