Η Porsche ήταν η ταχύτερη στις δοκιμές στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

M15_1610_fine

Σε ακριβώς δύο εβδομάδες από σήμερα, τέτοια ώρα, θα γνωρίζουμε ποιος κέρδισε τον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans, αλλά προς το παρόν εστιάζουμε στις προετοιμασίες του αγώνα και αυτό το Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν στη πίστα Circuit de la Sarthe του Le Mans, οι τελικές δοκιμές εξέλιξης.

Ταχύτερη ήταν η Porsche με τις δύο 919 Hybrid να σημειώνουν τους ταχύτερους γύρους, με ένα Audi R18 e-tron quattro να ακολουθεί. Στη τέταρτη θέση βρέθηκε η 3η 919 Hybrid, με τα άλλα δύο R18 να συμπληρώνουν τις θέσεις 5 και 6. Αμέσως μετά ακολουθούν οι δύο Toyota TS040 Hybrid με το Nissan GT-R LM Nismo να σημειώνει τον 18ο ταχύτερο γύρο, με χρόνο 22 δευτερόλεπτα πιο αργό από τον ταχύτερο της 1ης Porsche, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Darren Cox πως δεν έπρεπε να περιμέναμε πυροτεχνήματα. Τα άλλα δύο GT-R LM Nismo σημείωσαν την 29η και 32η καλύτερη επίδοση.

Στην κατηγορία LMP2 η Ligier JS P2 ήταν η ταχύτερη, ενώ στις κατηγορίας LMGTE Pro και LMGTE Am, ταχύτερο χρόνο σημείωσαν δύο Aston Martin Vantage V8. Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείς να τα βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...