Το απουσιολόγιο του Ουγγρικού Grand Prix

Σχετικά άρθρα

PA1749505.0036

Κατάταξη στο Grand Prix Ουγγαρίας πήραν 16 οδηγοί, παρότι τερμάτισαν 15. Παρά τα πολλά τζαρτζαρίσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όλες οι εγκαταλείψεις ήρθαν από μηχανικά προβλήματα και όχι από λάθη των οδηγών. Πέρα από το γνωστό πλέον θέμα με την Ferrari του Kimi Raikkonen και την MGU-K, η Force India είδε και τους δυο οδηγούς να εγκαταλείπουν στο Hungaroring, ακριβώς όπως και το 2014.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Otmar Szafnauer, οι πρώτες ενδείξεις για την αστοχία της εμπρός πτέρυγας του Nico Hulkenberg, φαίνεται να τοποθετούν το πρόβλημα στην καταπόνηση του μονοθεσίου κατά το πέρασμα από τα κερμπ. Από την άλλη, ο Perez αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα με τα φρένα της VJM08, χάνοντας μια καλή ευκαιρία να κερδίσει βαθμούς.

P-20150724-00186_News

Ο Carlos Sainz Jr έδειχνε ικανός μέχρι και για την τέταρτη θέση του teammate του, πριν η Toro Rosso του χάσει μέρος της δύναμης του κινητήρα της Renault. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο νεαρός Ισπανός δεν ήταν δυνατόν να κρατήσει τη θέση του στους βαθμούς, ούτε όμως και να τερματίσει τον αγώνα. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εγκατάλειψη του Sainz από μηχανικά αίτια.

Τέλος, έχουμε τον Will Stevens, που παρότι πήρε κατάταξη δεν είδε την καρό σημαία. Ο Βρετανός οδηγός της Manor ένοιωσε δονήσεις από το πίσω δεξιά ελαστικό, προς το τέλος του αγώνα, με την ομάδα να αποφασίζει να αποσύρει το μονοθέσιο για προληπτικούς λόγους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...