Το νέο Lexus LS θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο με υβριδικό V8 535 ίππων;

Σχετικά άρθρα

2013-lexus-ls-460_100398774_h

Το 2016, η Lexus θα γιορτάσει τα 25 χρόνια του LS και λογικά, θα το γιορτάσει προκαταβολικά με την παρουσίαση της νέας γενιάς της Ιαπωνικής ναυαρχίδας. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν –και επιβεβαιώνεται από το τελευταίο δημοσίευμα-, το νέο LS θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, στην έκθεση του Τόκιο και θα αποτελέσει επίδειξη τεχνολογίας τόσο για την Lexus, όσο και για την Toyota, με συστήματα που στο μέλλον θα περάσουν και σε φθηνότερα μοντέλα.

Ενδιαφέρον έχουν όμως οι φήμες που λένε ότι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο Τόκιο, θα είναι υβριδικό –V8 συν ηλεκτροκινητήρας- και θα αποδίδει 535 άλογα! Εναλλακτικά, θα υπάρχει και η μη-υβριδική έκδοση, που θα κινείται αποκλειστικά από τον V8 βενζινοκινητήρα που θα αποδίδει 465 άλογα. Προηγούμενες πληροφορίες, έλεγαν επίσης ότι θα υπάρχει και υδρογονοκίνητη έκδοση.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, θα είναι σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρίας στην Ευρώπη, Alain Uyttenhoven “πιο συναισθηματικός” ενώ ο ίδιος, απέκλεισε το ενδεχόμενο υιοθέτησης του liftback-στυλ της Porsche Panamera.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...