Καμία συμφωνία των Force India και Aston Martin για το 2016

Σχετικά άρθρα

Force India

Το όνομα της Aston Martin έχει μπει στους κύκλους της Formula 1 από την περσινή σεζόν, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για πιθανότητες συμφωνίας με την ομάδα της Force India. Η ινδική ομάδα επιβεβαίωσε τις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο γνωρίζαμε ότι τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο 2016, όπου το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία για την επόμενη σεζόν είναι θεωρητικά αδύνατο.

Τα περιθώρια για αυτή τη χρονιά πραγματικά στενεύουν όλο και περισσότερο, με τον CEO της Force India, Otmar Szafnauer, να επιβεβαιώνει ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται, αλλά όχι για το 2016, καθώς η ομάδα θα διατηρήσει το όνομά της.

Ήταν κολακευτικό να έχεις σοβαρές συζητήσεις με την Aston Martin και θα ήταν σπουδαία απόφαση γι’ αυτούς να μπουν στο άθλημα ως συνεργάτες της Force India. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για το 2016, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, έτσι η πόρτα δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά η ομάδα θα παραμείνει Force India για το 2016.

Ο μεγάλος στόχος των Ινδών είναι η 4η θέση το 2017, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Η ομάδα καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και την εξέλιξη των δύο μονοθεσίων φέτος, με τον Szafnauer να είναι αρκετά αισιόδοξος για το 2016.

Όλα πηγαίνουν καλά, μπορούμε να ξεκινήσουμε από εκεί που τελειώσαμε το 2015. Τελειώσαμε τη σεζόν σε μία δυνατή θέση και στόχος μας τον χειμώνα είναι να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας σε εκείνο το επίπεδο. Οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει πολύ, μόνο λίγο εδώ κι εκεί, έτσι κρατάμε την ίδια πορεία ανάπτυξης κι ελπίζουμε να κάνουμε λίγο καλύτερη δουλειά με τα χρήματα τον χειμώνα, ώστε να μην έχουμε B-spec μονοθέσια στα μέσα της σεζόν, αλλά να παλεύουμε από τον πρώτο αγώνα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...