Ένα αρκετά παράξενο ατύχημα στα Indy Cars

Σχετικά άρθρα

Untitled

Τα IndyCars είναι ένας ξεχωριστός κόσμος. Μη με ρωτήσεις τεχνικά θέματα, πιστεύω οτι έχω μείνει πίσω. Μπορεί τα Indy να μην είναι όπως η Formula 1, αλλά οι Αμερικάνοι τα λατρεύουν.

Οι πίστες είναι διαφορετικές (και πολλές είναι απλώς οβάλ), οι οδηγοί διαφορετικοί, οι μάχες πολλές φορές συγκλονιστικές, ακόμα και οι συγκρούσεις διαφέρουν.

Μια τέτοια διαφορετική σύγκρουση είδαμε στον 13ο αγώνα της σεζόν στο ABC Supply 500 στην πίστα Poccono Raceway. Πρωταγωνιστές ο Charlie Kimball, ο γνωστός από το πέρασμά του στη Manor Alexander Rossi και ο  Helio Castroneves. Ο Rossi με το νούμερο 98 ολοκληρώνει το pit-stop του και συγκρούεται με τον Kimball, ο οποίος κινείται στο pit-lane.

Στη συνέχεια απογειώνεται και…προσγειώνεται πάνω στον ανυποψίαστο Castroneves, περνώντας από πάνω του. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αν και πρέπει να δεις το βιντεο για να αντιληφθείς πόσο τυχερός ήταν ο Castroneves.

https://www.youtube.com/watch?v=9HeiUurWf-A

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...