Έκθεση Γενεύης 2017: Rinspeed Oasis Concept

Σχετικά άρθρα

Η Rinspeed έφερε στη Γενεύη το Oasis Concept, που παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου στην CES και ξεχωρίζει επειδή έχει έναν κήπο στο εσωτερικό του!

Το αυτόνομο ηλεκτρικό hatchback διαθέτει μεγάλα παράθυρα που δίνουν την αίσθηση ενός θερμοκηπίου, με τον κήπο να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το τιμόνι. Σύμφωνα με την εταιρία, υπάρχει αρκετός χώρος για να αναπτυχθούν σε αυτόν μικρά φυτά, όπως ραπανάκια, λουλούδια ή ακόμη και δέντρα μπονσάι.

Στο εσωτερικό του μπορούν να μετακινηθούν δύο άτομα, με το όχημα να φέρει ηλεκτρικούς κινητήρες της ZF στους τροχούς, οι οποίοι μπορούν να περιστραφούν στον άξονα τους, έτσι ώστε το Oasis να έχει πολύ μικρή ακτίνα στροφής. Όταν ο οδηγός επιλέξει την αυτόνομη λειτουργία, το τιμόνι διπλώνει και μετατρέπεται σε ένα πληκτρολόγιο, με τον οδηγό να βλέπει στην κυρτή 5K οθόνη εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, περιεχόμενο ψυχαγωγίας, με το πρωτότυπο να προβάλλει ειδοποιήσεις και μηνύματα στο έδαφος όταν οι επιβάτες εισέρχονται και εξέρχονται από αυτό. Επίσης εφοδιάζεται με την πλατφόρμα Harman Cloud.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...