Το νέο Isuzu D-MAX Arctic Trucks AT35 σε πάει παντού!

Σχετικά άρθρα

Η Isuzu παρουσίασε φέτος το νέο D-Max, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει τον καρπό της συνεργασίας με την Arctic Trucks. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Arctic Trucks είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα στην Ισλανδία, η οποία ειδικεύεται σε τροποποιήσεις σε τετρακίνητα οχήματα, ώστε να τα κάνει να χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα σε πολικές θερμοκρασίες, χιόνι και πάγο.

Το Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 είναι το πιο ικανό D-Max που μπορεί κάποιος να αγοράσει από μια αντιπροσωπεία, και μηχανικά φορά τον ολοκαίνουργιο πετρελαιοκινητήρα 1,9-λίτρων, που αντικαθιστά τον 2,5-λίτρων, που διέθετε μέχρι σήμερα. Αυτός, παρά την 24% μικρότερη χωρητικότητα, αποδίδει έναν ίππο περισσότερο, και έτσι η ισχύς του φτάνει τους 164 ίππους στις 3.600 σ.α.λ., με την ροπή να αγγίζει τα 360 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας πληροί προδιαγραφές Euro 6b, και εν αντιθέσει με τον ανταγωνισμό, δεν κάνει χρήση AdBlue για να μειώσει τους παραγόμενους ρύπους.

Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και διαθέτει το σύστημα “shift-on-the-fly” μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θέλει ο κινητήρας να στέλνει την κίνηση είτε στους μπροστά είτε και στους τέσσερις τροχούς ακόμη και όταν κινείται με ταχύτητα έως 100 χλμ/ώρα.

Το D-Max Arctic Trucks AT35 διαθέτει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, με αμορτισέρ της Fox Performance και τεράστια ελαστικά 35 ιντσών, με ζάντες διαστάσεων 17×10. Αυτό έχει αποτέλεσμα η απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 125 χλστ., χαρίζοντας στο αυτοκίνητο εκπληκτικές γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας. Έχει ωφέλιμο φορτίο 3,5 τόνους και στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε μεταξύ άλλων xenon προβολείς, χρωμιομένα διακοσμητικά και πίσω LED φώτα.

Το Isuzu D-Max AT35 είναι διαθέσιμο σε επτά χρώματα (Splash White, Cosmic Black, Obsidian Grey, Venetian Red, Tundra Green, Titanium Silver και Nautilus Blue), και θα πωλείται από επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων της Isuzu, με τη τιμή του στην Αγγλία να ξεκινάει από £37.995.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...