Κατά το 2017 η Audi κατάφερε να “σώσει” 108,6 εκατομμύρια ευρώ από τα δύο εργοστάσια της σε Ingolstadt και Neckarsul, 23,4% περισσότερα από πέρυσι. Τα χρήματα αυτά “σώθηκαν” μετά από προτάσεις των εργαζομένων της, όπως να κλείσει κάποιες ώρες το σύστημα εξαερισμού στο τμήμα ανάπτυξης κινητήρων. Το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, με τους εργαζομένους να προτείνουν να λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με τους ανεμιστήρες να μειώνουν ταχύτητα όταν δεν υπάρχουν υπάλληλοι στον χώρο. Από την κίνηση αυτή η Audi έσωσε 100.000 ευρώ.

Άλλες εργασίες που έσωσαν χρήματα ήταν να επισημανθούν με πράσινο και κόκκινο χρώμα οι υποδοχές για τα ροπόκλειδα, αλλά και μια νέα διαδικασία ελέγχου ποιότητας των πορτών, η οποία ήταν κατά 16 λεπτά γρηγορότερη από τη προηγούμενη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν 200 εργατοώρες τον χρόνο.

Η Audi εξοικονόμησε 33 εκατ. ευρώ από τα εργοστάσια της στο Gyor της Ουγγαρίας και σε αυτό των Βρυξελλών αφού υλοποίησε περισσότερες από 10.100 υποδείξεις των εργαζομένων της. Μάλιστα η Audi έδωσε χρηματικό μπόνους στους συγκεκριμένους εργαζομένους της.