H Audi teasάρει ξανά το Α1

Σχετικά άρθρα

H Audi έχει ξεκινήσει το teasάρισμα του νέου supermini μοντέλου, και μετά μια μικρή πρώτη γεύση του εσωτερικού της, σήμερα η εταιρία με σήμα τους τέσσερις κύκλους μας δείχνει -μέσω ενός gif- το εμπρός αριστερό άκρο, όπου βλέπουμε ένα εκ των σχεδίων των νέων ζαντών, καθώς και τα εμπρός φτερά του. Η δεύτερη γενιά του A1 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι, για να κάνει λογικά το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την εταιρία, η δεύτερη γενιά του μοντέλου θα είναι καλύτερο από το αντίστοιχο μοντέλο της Mini, σε όλους τους τομείς. Για να γίνει αυτό, το νέο A1 θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου VW Polo, την MQB A0. Η Audi θα σταματήσει να το προσφέρει σε τρίθυρη έκδοση, ενώ θα το μεγαλώσει σε διαστάσεις, με το μήκος του να αγγίζει τα 4 μέτρα. Αντίστοιχα θα βελτιωθούν οι εσωτερικοί χώροι, ενώ η νέα ανάρτηση θα προσφέρει και προσαρμοζόμενο έλεγχο απόσβεσης, αλλαγές που θα του βελτιώσουν τα κρατήματα και την άνεση.

Στο εσωτερικό υπάρχει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI Touch, και τη μεγάλη οθόνη αφής, ενώ πιο κάτω υπάρχουν οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού. Επίσης η εταιρία ανακοίνωσε πως το νέο A1 θα φέρει και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Το νέο A1 θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου VW Polo, την MQB A0, με την Audi να σταματά να το προσφέρει σε τρίθυρη έκδοση. Θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, με το μήκος του να αγγίζει τα 4 μέτρα, κάτι που αντίστοιχα θα βελτιώσει τους εσωτερικούς χώρους. Ακόμα, η νέα ανάρτηση θα προσφέρει και προσαρμορζόμενο έλεγχο απόσβεσης, αλλαγές που θα του βελτιώσουν τα κρατήματα και την άνεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα