Το Γερμανικό GP μένει στο ημερολόγιο της F1

Σχετικά άρθρα

Με το συμβόλαιο του γερμανικού αγώνα να είχε ισχύ μέχρι και φέτος και με την διοίκηση του αγώνα να είχε διαφορές με το κυβερνών σώμα της F1, φαινόταν -κάτι παραπάνω από έντονα- ότι ο αγώνας του Ιουλίου θα ήταν ο τελευταίος σε γερμανικό έδαφος.


Το περασμένο σαββατοκύριακο, όμως, πηγή, με καλή γνώση της κατάστασης, λέει ότι -μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων- έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια, και παρόλο που δεν έχει υπογραφεί το τελικό συμβόλαιο μεταξύ της Liberty Media και του Hockenheim, γίνεται αντιληπτό ότι ο αγώνας θα υπάρχει και στο ημερολόγιο του 2019.

Η Liberty αναμένεται να ανακοινώσει το προσωρινό ημερολόγιο της επόμενης σεζόν τις ερχόμενες ημέρες, ίσως και κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix, το ερχόμενο σαββατοκύριακο στη Monza.

Το συμβόλαιο για τον Γερμανικό αγώνα φαίνεται να είναι ετήσιο, επιτρέποντας στους ιθύνοντες να έχουν χρόνο για συνομιλίες, ώστε να οριστικοποιηθεί μια ενδεχόμενη πενταετής σύμβαση, κρατώντας το γερμανικό GP στο ημερολόγιο μακροπρόθεσμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...