Η Audi αποχαιρετά το μηχανικό κιβώτιο στο A4 με μια συλλεκτική έκδοση

Σχετικά άρθρα

Η Audi θα σταματήσει τις πωλήσεις του μηχανικού κιβωτίου στα A4 και A5 στις ΗΠΑ και έτσι βγάζει στην αγορά μια συλλεκτική έκδοση του A4 που θα φορά 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Πρόκειται για το A4 Ultra Sport που θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες. Βασίζεται στο A4 Premium Plus φορώντας το πακέτο Ultra Sport. Είναι βαμμένο στο Quantum Gray γκρι χρώμα, έχει ζάντες 19″, carbon πλαϊνούς καθρέπτες, carbon αεροτομή και το στιλιστικό πακέτο Titanium black.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, σπορ καθίσματα, carbon διακοσμητικά, κοφτό τιμόνι, μαύρη επένδυση οροφής και ανοξείδωτα πεντάλ. Επίσης συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα Bang & Olufsen 3D.

Υπάρχει σπορ ανάρτηση, δυναμικό σύστημα διεύθυνσης και κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 255 ίππων με 369 Nm ροπής. Τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 5,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 209 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...