DTM 2018 Hockenheim, 1ος Αγώνας: Νίκη-ρεκόρ για τον Rene Rast!

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζει να τρελαίνει τον φίλαθλο κόσμο ο Rene Rast που για έναν ακόμη αγώνα απέδειξε ότι είναι επάξια πρωταθλητής του DTM και διεκδικητής και του φετινού τίτλου. Στον προηγούμενο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Spielberg, o Γερμανός ισοφάρισε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες των Ludwig, Larini και Nannini, και στο σημερινό αγώνα τους ξεπέρασε και έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ρεκόρ του DTM. O οδηγός της Audi, μετά από μια πολύ ωραία μονομαχία με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Gary Paffett που θύμισε αρκετά την αντίστοιχη μεταξύ του Timo Glock και το Βρετανού οδηγού της Mercedes στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, κατέκτησε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και έκτη συνολικά στο τρέχον αγωνιστικό έτος.

Η Audi έκανε το “1-2”, αφού ο Robin Frinjs τερμάτισε στη δεύτερη θέση, κατακτώντας το δεύτερο podium φέτος, αξιοσημείωτη επίδοση για έναν rookie του πρωταθλήματος. Τρίτος τερμάτισε ο Timo Glock, ενώ ο Paffett κατέκτησε την τέταρτη θέση. O Paul di Resta, πρωτοπόρος της βαθμολογίας πριν την έναρξη του προτελευταίου αγώνα της χρονιάς, αρκέστηκε μόλις στη όγδοη θέση, χάνοντας το προβάδισμα στην κατάκτηση του στέμματος του πρωταθλητή από τον Paffett, καθώς ο Βρετανός, με τους δύο βαθμούς της δεύτερου καλύτερου χρόνου και τους 12 της τέταρτης θέσης, κάλυψε τους 4 βαθμούς διαφοράς απ΄τον Σκοτσέζο.

Έτσι, ο Paffett οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 239 βαθμούς, έναντι 233 του di Resta και 224 του Rast. Όλα, πλέον, είναι ανοιχτά στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και μετά από αρκετά χρόνια, τρεις οδηγοί θα δώσουν τη μάχη για τον τίτλο.

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.30 ώρα Ελλάδος και μπορείς να δεις αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες εδώ κι εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...