Χάνει την πρώτη μέρα των δοκιμών η Williams

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Williams παρουσίασε την περασμένη Δευτέρα (11/2), στο Grove της Αγγλίας, το νέο χορηγό τίτλου της, καθώς και τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της για την φετινή σεζόν της Formula 1 και δύο ημέρες αργότερα έκανε γνωστό ότι θα ακυρώσει το shakedown του νέου μονοθεσίου ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο χειμερινό τεστ στην πίστα της Βαρκελώνης, το οποίο ξεκινάει αύριο (18/2).

Πριν λίγα λεπτά, όμως, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι θα χάσει την πρώτη -από τις τέσσερις- ημέρα των δοκιμών, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συναρμολόγηση του νέου μονοθεσίου, της FW42.

Για το λόγο αυτό η Claire Williams δήλωσε:

Δυστυχώς, πρέπει να καθυστερήσουμε την συμμετοχή μας στο πρώτο τετραήμερο των χειμερινών δοκιμών μέχρι την Τρίτη το πρωί. Είχαμε έναν εκπληκτικά δύσκολο χειμώνα στο Grove προετοιμάζοντας την FW42 για την σεζόν που έρχεται και παρόλο την υπερπροσπάθεια όλων, θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο για να είναι έτοιμο το μονοθέσιο να αγωνιστεί.

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διαβεβαιώσουμε ότι θα φέρουμε το μονοθέσιο στην πίστα στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορεί να βρίσκεται και μερικές φορές αυτό παίρνει παραπάνω χρόνο από αυτό που περιμένεις. Φυσικά δεν είναι το ιδανικό, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Προφανώς και θα προσαρμόσουμε την δουλειά μας για να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο αλλά έχουμε ακόμα επτά ημέρες δοκιμών και θα πάρουμε το μέγιστο από αυτές για να προετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα