Η Porsche είχε μια φανταστική ιδέα. Να χρησιμοποιήσει τα ελαστικά της 919 Hybrid που κέρδισε τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans και να δημιουργήσει συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου που διαθέτουν ηχητικά αποσπάσματα από τις 19 νίκες που κατέκτησε η γερμανική εταιρία στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής του κόσμου.

Κάθε δίσκος έχει 24 λεπτά ήχου που αναλύει όλες τις νίκες, τις ατυχίες, γνωστές αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες της Porsche κατά τη διάρκεια των αγώνων αντοχής. Αφηγητές είναι οι Dr. Wolfgang Porsche, Chad McQueen και Hans-Joachim Stuck.

200 δίσκοι κατασκευάστηκαν από τα ελαστικά της 919 Hybrid, αλλά μόλις οι 24 εξ’αυτών θα είναι διαθέσιμοι στο κοινό. Και οι 24 θα δημοπρατηθούν στις 24 Φεβρουαρίου μέσω του ειδικού site, The 24 Minutes of Le Mans, που δημιούργησε για τον σκοπό αυτό η Porsche, με όλα τα έσοδα να δίνονται στο Loisirs Pluriel, μια οργάνωση που ιδρύθηκε για την υποστήριξη παιδιών με αναπηρίες στη Γαλλία.

Επειδή ελάχιστοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν ένα τέτοιο βινύλιο, η Porsche θα ανεβάσει όλο το ηχητικό σε διάφορες online πλατφόρμες (Spotify, Soundcloud, YouTube Music, Apple Music, Deezer και Amazon Music), έτσι ώστε όλοι να μπορέσουμε να το ακούσουμε δωρεάν.